06 133 689 88
info@weddingplanneremma.nl
Follow:
Bruiloft van A tot Z - Weddingplanner Emma

Bruiloft van A tot Z

Jullie gaan trouwen, superleuk en spannend. Maar waar ga je beginnen, wat zijn de beste leveranciers, de locatie….er zijn er zoveel. En wat ook belangrijk is, wat past binnen jullie budget. Of zijn jullie te druk met klussen, werk etc.?

Zie je door de bomen het bos niet meer? Huur dan weddingplanner Emma in. 

Samen gaan we jullie wensen doornemen en zoek ik de beste leveranciers uit die bij jullie wensen passen zoals de taartenbakker, de bruidsjurkenwinkel, de teksten voor jullie trouwkaart en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Ik help jullie met keuzes maken, maak een compleet draaiboek en zorg dat op de grote dag alles op rolletjes verloopt. Zo ben ik dus ook jullie ceremoniemeester. En zo nodig neem ik personeel mee afhankelijk van het aantal gasten.

Ben jij op zoek naar die weddingplanner die luistert naar jullie wensen en aanvult waar zo nodig? Vul dan gauw het contactformulier in of bel mij tijdens kantooruren en dan gaan we tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek jullie wensen doornemen.

Prijs is afhankelijk van de grootte van jullie bruiloft

Ceremoniemeester

Jullie willen graag dat iedereen ontspannen kan genieten van jullie bruiloft en daarom is het goed om een ceremoniemeester in te huren zodat niemand iets hoeft te missen van de mooie momenten. Een ceremoniemeester is dan de ideale oplossing, ik verzorg en ontzorg jullie dag.

Jullie worden door mij begeleid tot aan de grote dag zodat op de dag zelf alles op rolletjes verloopt en jullie nergens aan hoeven te denken. Ik maak een draaiboek en plattegrond, check alle leveranciers en ben ook hun aanspreekpunt op de dag zelf. Ook ben ik het aanspreekpunt voor de gasten,

De styling kan ik ook op me nemen, gedeeltelijk of helemaal. De styling maakt dat jullie dag persoonlijk en uniek wordt.

Door middel van een moodboard werk ik jullie ideeën en wensen uit. Ik ga op zoek naar spullen en materialen. Deze worden aangeschaft, gehuurd of zelf gemaakt.

Willen jullie de styling zelf bedenken, aanschaffen en / of maken dan kunnen jullie het aankleden van de ruimtes aan mij overlaten en heb je daar geen omkijken naar zodat jullie kunnen genieten.

Ceremoniemeester - Weddingplanner Emma

Benieuwd hoe ik kan helpen met de dag van jullie leven?

Neem gratis en vrijblijvend contact met mij op dan bespreken we binnenkort samen jullie bruiloft!
Styling van jullie volledige bruiloft - Weddingplanner Emma

Styling

Wil jij dat je bruiloft helemaal gestyled is op jullie persoonlijkheid?

Samen gaan we kijken welke sfeer we willen neerzetten, dit kan klassiek zijn, bohemian of juist weer heel romantische met een tikkeltje stoer. Alles kan!

Je kan zelfs jullie trouwkaart laten ontwerpen in dezelfde sfeer als de styling.

Ook kunnen er eventueel gezellig zithoeken gecreëerd worden, en met mooie bloemen, die natuurlijk niet mogen ontbreken, maken we het helemaal af.

Met veel plezier leer ik jullie stijl kennen en pas ik mijn dienstverlening aan op jullie wensen en behoeftes. Want iedere bruiloft is uniek!

Adviesgesprek

Willen jullie goed voorbereid zijn?

Dan is een adviesgesprek misschien een goede oplossing. Hierin geef ik je alle informatie die aan de orde zijn voor de organisatie van een bruiloft. Zullen we een afspraak maken? Dan praten we gezellig over de mooiste dag van jullie leven.

Prijs: € 150,-

Ben jij nieuwsgierig geworden?

Laten we dan snel een keer afspreken en onder het genot van een kopje koffie of thee jullie wensen doornemen.
Bel mij op 06 – 133 689 88 of vul het contactformulier in en we spreken elkaar snel!

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e6b1b3;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#ffffff !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://weddingplanneremma.nl/wp-content/uploads/2021/07/Diensten_weddingplanner-Emma.jpg); } #cata_custom_heading_ei1ohc95ud > h4, #cata_custom_heading_ei1ohc95ud > h4 a{} #cata_custom_heading_37v0et9m4q > div, #cata_custom_heading_37v0et9m4q > div a{} #cata_button_6oqhs3qfvc.cata-button{}#cata_button_6oqhs3qfvc.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#e49497}#cata_button_6oqhs3qfvc.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#e5999c}